10. července 2015

Záznam č. 1: Čedog klub 24/7

Ou jé! Já vím, chvilku to trvalo (musela jsem se donutit koupit si wifinu No. 2 i na notebook, která ale upřímně funguje jako když nefunguje), ale první animátorský deníček je opět po roce v provozu! A odkud že to letos píšu? Z nejzelenějšího ostrova Středomoří, z božského Korfu! Letos opět od Čedoku a pod dětským animačním klubem s názvem Čedog. A také po jedné osamocené sezóně mám českou kolegyňku, Báru :)

Za těch 12 dní, co jsme tady, se už stalo strašně moc věcí. Mimo jiné se nám vyměnil první 11denní turnus, ze kterého nám do klubíku přišlo celkem více jak 20 dětí! Oproti loňskému průměru cca 8 bylo tohle krapet nečekaný. Ale děti to byly super a upřímně mi bylo líto, když včera odjížděly.

Ale abych vůbec přiblížila, kde že to jsem a jak to tu chodí. Hotel se jmenuje Messonghi Beach a je to šíleně obrovský komplex. Už teď vím, že bych sem na dovolenou nikdy nejela :D Ale na práci je to super. Všechen personál je tu naštěstí a konečně absolutně normální, takže můžeme normálně využívat all-inclusive, jíst s ostatními v restauraci, chodit na pláž mezi hosty... no prostě paráda :) Taky je super, že z hotelu vidíme většinu délky ostrova, od nejvyšší hory, po hlavní město a letištní dráhu, až po jižní cíp ostrova. (toho jsme si teda všimly až teď před chvilkou :D)

Bydlely jsme v takovém krásném růžovém domečku z boku hotelu, z toho nás ale (lehce bohužel) přestěhovali do jiného, trochu vzdálenějšího. Ne, že by nebyl špatný, ale je to trošku staveniště :D Očividně předělávají všechny pokojíky, což je určitě velké plus, protože pravděpodobně chtějí zvýšit komfort zaměstnanců, nicméně hotové to prostě ještě není. Ale dá se to :) Samozřejmě jako všude jinde po Řecku jim tady všechno trvá, s ničím se netrápí :D

Moříčko je samozřejmě paráda, čisté, teď už i řádně teplé a poměrně dost klidné. Ideální sice spíš pro děti, ale co už. Na naše polední osvěžení je to ideál.

Za sebou už máme i výlet (Bára teda dva), a to na super modrou lagunu na řecké pevnině. Jely jsme tam včera a byla to prostě bomba! Plavba lodí, skákání z lodi do ultra čisté a hluboké vody, váleníčko na bílém písku, focení... ideální day off :) Pravděpodobně to budeme i do budoucna průvodcovat (nebo lépe řečeno budeme tam jako český doprovod :D), tak jsem na to zvědavá.

V nadcházejícím týdnu na nás čeká nový turnus, který už jsme měly tu "čest" potkat... no uvidíme, jak se to s nimi vyvrbí :D

Mějte se krásně a těším se u postu číslo 2!

PS: Kdybyste si mysleli, že tady podle titulku fungujeme 24/7, tak to opravdu ne, jen Bára si jednou myslela, že to znamená datum u zprovoznění řecké simky :D

PS2:Ještě jednou to musím zopakovat: nevěřte kecům o vyprodaných obchodech v Řecku a šílenství kolem uzavřených bank. Vše je tu NORMÁLNÍ a běžný turista tady nějakou krizi opravdu jen těžko pocítí. Tak přileťte :)

PS3: Fotoreport dodám někdy až bude lepší wifi :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat